Fragus Group
De tillhandahåller värdeskapande tjänster till fordonsindustrin genom att förutse, förenkla och säkerställa ekonomiska och funktionella fördelar för deras samarbetspartners och återförsäljare. Med mer än 600 000 hanterade fordon är de ledande nordisk garantileverantör inom fordonsindustrin. Men de är mer än det. Utöver garantier så erbjuder de marknads- och abonnemangs-plattformar samt fordonsrelaterade informationstjänster.
Besök Fragus Group
Auto Concept
Auto Concept är verksamma i hela Norden och många tusen bilhandlare och bilägare har lärt sig att det kan vara lika tryggt att köpa ett begagnat fordon som ett nytt. 
Med en passion för fordon och hög kunskap jobbar de för att skapa trygghet för fordonshandlare och fordonsägare i hela Norden. Under åren har de fått fina utmärkelser, bland annat Di Gasell fem gånger, Årets tillväxtföretag och VA Superföretag två gånger – men trots att de växer så det knakar finns den familjära stämningen kvar i företaget.
AutoConcept är det trygga valet när det gäller fordonsförsäkringar och skadehantering.
Besök Auto Concept
MoneyGo
MoneyGo AB är ett svenskt finansbolag som grundades 2010 i Helsingborg. De jobbar med olika finansiella tjänster och produkter både till privatpersoner och företag i hela Sverige.
De har två huvudsakliga affärsområden, Privatlån och Säljfinans. Inom Privatlån samarbetar de bland annat med alla de stora låneförmedlarna i Sverige och inom Säljfinans erbjuder de olika betalningslösningar till detaljhandeln. De är bland annat särskilt fokuserade på bilbranschen och och genom mångårig kunskap från bilbranschen har de utvecklat produkter som gör det smidigt för dig som kund att finansiera ditt köp.
Besök MoneyGo
Handlarfinans
Handlarfinans är grundat av fordonshandlare, för fordonshandlare. Med lång erfarenhet av fordonshandel förstår de hur branschen fungerar och hur de vill driva den framåt. De vill påverka, förändra och rita om kartan för framtidens fordonshandel.
Besök Handlarfinans
Santander Consumer Bank
De är en nordisk bank med 1500 kollegor i Sverige, Norge, Danmark och Finland och är stolta över att vara en del av den globala koncernen Banco Santander med 144 miljoner kunder och över 200 000 anställda i 45 länder. I Sverige har de en halv miljon kunder och på kontoret i Solna jobbar 400 engagerade medarbetare.

De är en av Sveriges största aktörer inom fordonsfinansiering. 
Besök Santander Consumer Bank
Garantipartner
Garantipartner vill att det skall vara tryggt att köpa en begagnad bil. De erbjuder därför flera garantier som är anpassade efter just ditt behov. När du kontaktar Garantipartner får du alltid ett snabbt svar från någon av deras personliga rådgivare. De samarbetar även med MECA som har marknadens ledande serviceverkstäder. Dessutom gör de allt för att undvika att du står utan bil en längre tid. De flesta kostsamma reparationerna täcks av garantin utan självrisk.
Besök Garantipartner
Digitalpartner Europa AB
Digitalpartner är en byrå som tillhandahåller tjänster inom digital marknadsföring, mediaproduktion, digital strategi samt webbutveckling. Vi har tillsammans med Digitalpartner bland annat byggt den här hemsidan. De har också hjälpt oss med personalfoto samt diverse miljöbilder.

Vi rekommenderar Digitalpartner när du letar efter en digital partner. 
Besök Digitalpartner
Svea Finans
Svea is a group with financial operations in several European countries. With forty years of experience helping companies with their liquidity, they are a natural choice for many entrepreneurs when they need a financing partner. Svea's vision is to be a leading financial player in Europe.

With over 2,000 employees across Europe – from advisors and loan specialists to developers and designers, they create administrative and financial solutions for small and large businesses in all industries.

In addition to services such as business loans, credits, invoice service, factoring, invoice purchase, credit information and debt collection, they have, among other things, rolex replica watches smart payment solutions for e-commerce, mobile and stores.They also offer loans and savings for private individuals.

Svea shall, through personal service, offer the market efficient and adapted solutions in financing, debt collection, ledger management and payment solutions.
Besök Svea finans
Copyright © 2024 Danielsson Bil AB.
Created by
Digitalpartner
crossmenu