Det har gått ett decennium här på Watch, eftersom sajten har vuxit från att bara Ariel Adams blogga till en fullfjädrad redaktion runt om i världen. Jag började på Watch halvvägs in i decenniet, hösten 2015, och det har varit en otrolig upplevelse hittills. Det är svårt att reducera en 10 år lång sträcka av dagligt innehåll till en kortlista som kan vara nära att omfatta allt, så jag delar upp saker i kategorier och listar sedan toppartiklar från äldsta till senaste. Vid den sista räkningen tror jag att det finns ungefär 135 artiklar som gör snittet, inklusive recensioner, intervjuer, redaktörslistor, artiklar om det senaste inom branschen och några direkt lustiga artiklar.

Watch har haft en anmärkningsvärd sträcka det senaste decenniet, och det är tack vare er, läsare, som vi kan fortsätta att driva denna gemensamma passion. Här är det nya decenniet - vi kan inte vänta på att se vad som händer härnäst.
Med nästan 9 000 publicerade artiklar hittills fortsätter Watch att fullfölja uppdraget det började med: att skapa autentiska och engagerande samtal om vad det betyder att en klockor kopior breitling är fantastisk, och att erbjuda en guide för konsumenter som vill navigera i denna komplicerade hobby.

Min lojalitet har alltid varit till klockbärare som jag själv, vilket har gjort mig lika mycket till en branschaktivist som en konsumentförespråkare. När Watch startade var digitala lyxklockmedier knappt igång. Öppna och ärliga samtal om de flesta avancerade klockor var sällsynta och otillgängliga för den allmänna konsumenten. Det jag är mest stolt över är att ge konsumenterna den makt och röst de förtjänar i en bransch som alltför ofta är benägen att förlita sig på rök och speglar kontra fakta och siffror för att sälja sina varor. Jag hoppas att jag har bidragit till det nya landskapet av lyxklockmedier, samtidigt som jag fått den traditionella klockindustrin att respektera och erkänna kraften i internetbaserade gemenskaper.

Nu, i början av 2022, och under mitt 13:e år som yrkesverksam inom detta område, förminskas inte viriliteten i min aktivism och förespråkande. Jag kämpar fortfarande för det jag tycker är rätt. Jag vill fortfarande att entusiaster ska le när de tittar på sina handleder. Jag vill fortfarande ha ärlighet och god smak kontra ego och stolthet för att ansvara för de produkter som förs i butik. Det som har förändrats sedan 2007 är storleken på Watch-teamet och vårt community. Det ursprungliga uppdraget har både anammats och stärkts av medlemmarna i vår personal, våra bidragsgivare och olika yrkesverksamma som "växte upp med att läsa Watch" innan de gick in i klockbranschen.

Behöver 2022 års värld lyxklockor? Kanske mer än någonsin - som ett tecken på hopp och strävan att vägleda och motivera oss. Armbandsur är de bästa troféerna, och för att vinna troféer måste vi pressa oss själva för att lyckas. Eftersom morgondagens värld är mer utmanande och komplex än gårdagens värld, kommer vi att behöva föremål för att fira vem vi är, vem vi vill vara och vem vi beundrar under loppet av erkännandet av våra personliga segrar. Armbandsur har en unik förmåga att göra det. Som jag har sagt, och som Jean-Claude Biver rutinmässigt har predikat, är ingen annan produkt som en person kan bära i stånd att göra så mycket som en klocka, som sträcker sig långt bortom det avsedda utilitaristiska tidsberättande syftet till konstvärldarna. , historia, sällsynthet, exklusivitet, stamtillhörighet och kultur. Jag och så många andra där ute kommer att arbeta hårt inte för resultaten, utan för belöningarna. Om en belöning med armbandsur hjälper människor att bli sitt bästa, så kan Watch åtminstone hjälpa en person att få ut det mesta av det. Fortsätt jaga tiden, mina vänner.

I februari börjar jag mitt 8:e år på klockor – men jag har läst och tittat och lyssnat sedan långt in i de tidigare Läs-dagarna. När jag bestämde mig för att jag ville gå in i klockjournalistikens värld var Watch det enda stället jag sökte till. Varför? För det var Watch som utbildade mig inte bara om klockor, utan också om branschen bakom dem, på det mest effektiva, ärliga och noggranna sättet. Spola framåt till slutet av detta decennium, och jag är oerhört stolt över Watch-teamet som har växt så oerhört under den här tiden. Vi har tillsammans ägnat enorma ansträngningar och tid åt att hålla Watch stark och oberoende – både när det gäller att få våra egna röster hörda och när det gäller att förstärka era egna röster, kära läsare.

Det har gått ett decennium här på Watch, eftersom sajten har vuxit från att bara Ariel Adams blogga till en fullfjädrad redaktion runt om i världen. Jag började på Watch halvvägs in i decenniet, hösten 2015, och det har varit en otrolig upplevelse hittills. Det är svårt att reducera en 10 år lång sträcka av dagligt innehåll till en kortlista som kan vara nära att omfatta allt, så jag delar upp saker i kategorier och listar sedan toppartiklar från äldsta till senaste. Vid den sista räkningen tror jag att det finns ungefär 135 artiklar som gör snittet, inklusive recensioner, intervjuer, redaktörslistor, artiklar om det senaste inom branschen och några direkt lustiga artiklar.

Watch har haft en anmärkningsvärd sträcka det senaste decenniet, och det är tack vare er, läsare, som vi kan fortsätta att driva denna gemensamma passion. Här är det nya decenniet - vi kan inte vänta på att se vad som händer härnäst.
Med nästan 9 000 publicerade artiklar hittills fortsätter Watch att fullfölja uppdraget det började med: att skapa autentiska och engagerande samtal om vad det betyder att en klocka är fantastisk, och att erbjuda en guide för konsumenter som vill navigera i denna komplicerade hobby.

Min lojalitet har alltid varit till klockbärare som jag själv, vilket har gjort mig lika mycket till en branschaktivist som en konsumentförespråkare. När Watch startade var digitala lyxklockmedier knappt igång. Öppna och ärliga samtal om de flesta avancerade klockor var sällsynta och otillgängliga för den allmänna konsumenten. Det jag är mest stolt över är att ge konsumenterna den makt och röst de förtjänar i en bransch som alltför ofta är benägen att förlita sig på rök och speglar kontra fakta och siffror för att sälja sina varor. Jag hoppas att jag har bidragit till det nya landskapet av lyxklockmedier, samtidigt som jag fått den traditionella klockor kopior att respektera och erkänna kraften i internetbaserade gemenskaper.

Nu, i början av 2020, och under mitt 13:e år som yrkesverksam inom detta område, förminskas inte viriliteten i min aktivism och förespråkande. Jag kämpar fortfarande för det jag tycker är rätt. Jag vill fortfarande att entusiaster ska le när de tittar på sina handleder. Jag vill fortfarande ha ärlighet och god smak kontra ego och stolthet för att ansvara för de produkter som förs i butik. Det som har förändrats sedan 2007 är storleken på Watch-teamet och vårt community. Det ursprungliga uppdraget har både anammats och stärkts av medlemmarna i vår personal, våra bidragsgivare och olika yrkesverksamma som "växte upp med att läsa Watch" innan de gick in i klockbranschen.

Behöver 2022 års värld lyxklockor? Kanske mer än någonsin - som ett tecken på hopp och strävan att vägleda och motivera oss. Armbandsur är de bästa troféerna, och för att vinna troféer måste vi pressa oss själva för att lyckas. Eftersom morgondagens värld är mer utmanande och komplex än gårdagens värld, kommer vi att behöva föremål för att fira vem vi är, vem vi vill vara och vem vi beundrar under loppet av erkännandet av våra personliga segrar. Armbandsur har en unik förmåga att göra det. Som jag har sagt, och som Jean-Claude Biver rutinmässigt har predikat, är ingen annan produkt som en person kan bära i stånd att göra så mycket som en klocka, som sträcker sig långt bortom det avsedda utilitaristiska tidsberättande syftet till konstvärldarna. , historia, sällsynthet, exklusivitet, stamtillhörighet och kultur. Jag och så många andra där ute kommer att arbeta hårt inte för resultaten, utan för belöningarna. Om en belöning med armbandsur hjälper människor att bli sitt bästa, så kan Watch åtminstone hjälpa en person att få ut det mesta av det. Fortsätt jaga tiden, mina vänner.

I februari börjar jag mitt 8:e år på Watch – men jag har läst och tittat och lyssnat sedan långt in i de tidigare Läs-dagarna. När jag bestämde mig för att jag ville gå in i klockjournalistikens värld var Watch det enda stället jag sökte till. Varför? För det var Watch som utbildade mig inte bara om klockor, utan också om branschen bakom dem, på det mest effektiva, ärliga och noggranna sättet. Spola framåt till slutet av detta decennium, och jag är oerhört stolt över Watch-teamet som har växt så oerhört under den här tiden. Vi har tillsammans ägnat enorma ansträngningar och tid åt att hålla Watch stark och oberoende – både när det gäller att få våra egna röster hörda och när det gäller att förstärka era egna röster, kära läsare.

Copyright © 2024 Danielsson Bil AB.
Created by
Digitalpartner
crossmenu